Condemnat a Alacant per tancar un menor a un habitatge ocupat

L'Audiència d'Alacant condemna a dos anys de presó un home per tancar un menor a un habitatge ocupat de forma il·legal

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a dos anys de presó per un delicte de detenció il·legal a un home que va tancar a un menor durant diverses hores a l'habitació d'un habitatge ocupat de forma il·legal.

L'acusat va reconéixer els fets i va acceptar la pena sol·licitada per ells per la Fiscalia durant un judici celebrat el passat 23 de febrer per la conformitat de les parts. El Tribunal va dictar en el mateix acte sentència in vocem i va declarar la fermesa de la resolució.

Els fets van passar en un carrer d'Alacant el 19 d'agost de 2020, quan l'ara condemnat va abordar la víctima, de 15 anys, que estava esperant l'autobús per dirigir-se a un pis tutelat.

Segons es relata en la sentència, tots dos es coneixien prèviament perquè s'havien dedicat a activitats relacionades amb la venda de drogues i van entaular una conversa en la via pública.

En un moment donat, l'acusat va treure un ganivet de grans dimensions i va obligar al menor a caminar fins a un pis ocupat de forma il·legal, on el va deixar tancat en una habitació durant dos hores i mitja.

L'adolescent va poder fugir de l'immoble després de saltar al carrer des d'una finestra situada en el segon pis de l'edifici, després de demanar al seu captor que anés a buscar-li un got d'aigua perquè no podia respirar.

A més de la pena de presó, el Tribunal ha imposat al reu, en virtut de l'acord entre Fiscalia i defensa, la prohibició d'aproximar-se el perjudicat o comunicar-se amb ell per qualsevol mitjà durant sis anys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un menor a Alacant en un accident amb el Tram" "Sara Carbonero i Iker Casillas signen el divorci i acorden qui es quedarà amb els fills"