Condemnen a dos indigents per assassinar a un altre indigent en Torrevieja

Els fets es van produir en maig de l'any 2011
Condemnats dos hòmens per assassinar un indigent en Torrevieja | Pixabay
 

L'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a cinc anys i a dos anys i mig de presó per un delicte d'homicidi a dos indigents que van matar a colps a un altre indigent després d'una discussió en l'exterior d'un edifici en obres en Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), a on els tres dormien.

Els dos condemnats hauran d'indemnitzar de manera conjunta amb 10.000 euros a qui acredite ser familiar de primer grau o cònjuge de la víctima. Els fets es van produir cap a les 17.00 hores del 26 de maig de 2011 quan va tindre lloc una greu discussió per una garrafa d'aigua que usaven per a la seua neteja personal.

Durant la baralla, un dels autors del crim li va pegar diferents punyades en la cara a l'home, de 48 anys. A conseqüència del fort colp, la víctima va caure en terra. Una volta en terra, un dels agressors li va pegar una punyada en la cara.

Posteriorment, l'altre condemnat li va donar un fort colp en el pit amb l'objectiu de posar fi a la seua vida. De matinada, un dels condemnats va comprovar que l'home havia mort i va traslladar el cos a un banc de formigó pròxim al lloc en el que passaven la nit. 

L'autòpsia va determinar que la víctima va morir entre la una i les tres de la matinada a causa d'una greu ferida al cap. Tal com ha conclòs la sentència, en el moment dels fets els dos indigents es trobaven borratxos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen a un home com a possible autor de l'incendi d'Ayora" "Amenacen amb comentaris racistes a uns xiquets en la Marina de València"