Condemnen un home a Castelló per agredir i amenaçar la seua parella per voler deixar la relació

Se sumen a més dos delictes de detenció il·legal
Ciutat de la Justícia Castelló | cedida

Un home ha sigut condemnat per l'Audiència Provincial de Castelló per maltractar la seua novia en voler deixar la relació, segrestar-la i amenaçar-la segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. L'home, segons la sentència està condemnat pels delictes de detenció il·legal, amenaces i violència de gènere amb l'agreujant de parentesc.

Es confirma segons la mateixa sentència que el dia dels fets, el passat 5 de desembre de 2016, l'acusat va rebre un missatge de la seua parella per a quedar en algun lloc. Una vegada allí li va comunicar la intenció de tallar la relació, cosa a la qual ell es va oposar, i amb expressió de contrarietat li va proposar d'anar a un altre lloc més apartat. La va portar amb el cotxe ràpidament i visiblement enfadat fins una zona de tarongers de l'exterior de Castelló on va aturar el vehicle. La dona va demanar que la deixara eixir, però este va respondre que no anava a anar a cap lloc. L'agressor li va llevar la bateria del mòbil i va aprofitar el nerviosisme de la víctima per a agafar-la del coll i estrangular-la; per la qual cosa ella, que es quedava sense respiració intentà lliurar-se i va trencar la finestra del cotxe. Aquest fet va enfadar més l'agressor que es va posar especialment agressiu tancant el segur de la porta del copilot per a que ella no poguera eixir.

La va apuntar amb una escopeta

A continuació, el processat va conduir fins al domicili, on va portar la dona a l'interior de l'habitatge i va tancar amb clau. Va conduir la seua parella a l'habitació i la va apuntar amb una escopeta, la va nugar de mans i peus i la va tirar a terra. Tot seguit va traure un fusell CETME i el va carregar davant d'ella, la dona el va intentar tranquil·litzar però ell apuntava a ella.

Després el processat li va llevar la cinta dels peus i mans i li va dir que quan arribaren els seus pares es mostrarien tranquils perquè si no els mataria a tots. Quan van arribar la dona va demanar que la tragueren d'allí de manera que l'agressor va esclatar de nou i es va dirigir a la seua novia amb un ganivet fins a l'exterior on es va posar a buscar-la. Finalment els pares d'ell la van clavar en el cotxe i van fugir mentre cridaven a la policia.

Ara la sentència el condemna a tan sols cinc anys de presó pels delictes de segrest, amenaces i violència de gènere.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'obrin les incripcions per a la V Cursa contra el Càncer Gandia" "Policies d'incògnits sancionaran amb 90 euros pels excrements de les mascotes en esta població valenciana"