Un conductor de l'EMT de Madrid va evacuar als viatgers en enterar-se de la mort del seu pare

Va succeir este dimarts, 14 de novembre, al voltant de les 13.20 hores en el carrer Fernàndez Almagro, del barri del Pilar
Parada 1784 de l'EMT de la línia 147 en el carrer Fernàndez Almagro, del barri del Pilar de Madrid | Google Maps

 

Un conductor de la línia 147 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Madrid, va evacuar a totes les persones de l'autobús. Segons informa el diari ‘Abc’, el conductor del transport públic circulava pel carrer Fernàndez Almagro, del barri del Pilar, quan va prendre la precipitada decisió en enterar-se que el seu pare havia mort —i no es trobava amb ànims de seguir treballant—.

  

  

  

  

  

  

  

  

L'autobús anava ple, majoritàriament, de persones majors. Van reaccionar immediatament a la seua petició. L'home es trobava molt pàl·lid i afonat. Algunes de les persones presents van mostrar el seu afecte i li van preguntar si es trobava bé. Ell va respondre: «Era una notícia esperada, ja portava temps mal».Una vegada desallotjat l'autobús, el conductor va prosseguir amb la marxa i no va efectuar més parades. El molt probable és que es dirigira directe cap a les cotxeres de l'empresa municipal. Pel que, finalment, els viatgers van esperar al voltant de dos minuts per a pujar-se al següent autobús reprenent així el seu viatge.

La parada 1784 de la línia 147 de l'EMT de Madrid | Cedida

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dos menors detinguts després de 'passar el temps' trencant finestres de turismes a Alacant" "Ix a la llum la condemna al pare que va degollar a la seua filla a Alzira"