Una conductora detinguda per triplicar la taxa d'alcohol en Onda

Tenia el cotxe parat enmig d'una avinguda de la localitat
Triplicava la taxa d'alcohol | València Diari

Esta matinada de diumenge, cap a les 04.30 hores, la Policia Local de la localitat d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), ha detingut a una xica que circulava amb el cotxe amb el triple de la taxa d'alcohol permesa.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', els agents han vist com hi havia un cotxe parat enmig de l'avinguda del País Valencià de la localitat, pel que han anat fins a ell i li han demanat a la conductora que llevara el vehicle de la zona, perquè dificultava el pas.

Davant d'esta petició, la conductora ha llevat el cotxe ràpidament, però els agents han vist com intentava llevar-lo de la zona per a estacionar-lo en el carrer de Ramón i Cajal fent diferents maniobres. En eixe moment, la policia s'ha donat compte de què la conductora mostrava evidents signes d'anar borratxa, pel que li han fet la prova d'alcoholèmia. Esta va eixir 0,82 mg/ l, és a dir, el triple del màxim permés. Ara, la conductora està a l'espera de ser citada en els jutjats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua dona i es tanca amb la filla menor en casa en València" "Multen a un ciclista amb 1.000 euros per donar positiu en droga en Vila-real"