Confiscades quasi 3.500 peces de roba de diferents marques falsificades

Han sigut detingudes sis persones com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Civil d'Alacant, en un dispositiu desplegat en un mercat ambulant de Guardamar del Segura, ha detingut a sis persones a les quals se'ls imputen un delicte contra la propietat industrial per fabricar i vendre peces de roba i complements falsificades de populars marques.

Després de tindre constància en el Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Torrevieja, que en un mercat ambulant de la localitat de Guardamar del Segura possiblement s'estaven venent articles de roba, calçat i complements falsificats de conegudes marques, la Unitat va organitzar un dispositiu per a tractar de sorprendre in fraganti els presumptes autors.


Així, el passat dia 20 de juny, en un operatiu compost per agents de l'Àrea d'Investigació, en coordinació amb diverses patrulles del Lloc i amb la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) de la Companyia de Torrevieja, es va realitzar una inspecció en els diferents llocs del mercat ambulant per a la comprovació del supòsit il·lícit penal.


En veure a la Guàrdia Civil en el lloc, alguns dels venedors, van tractar de fugir del recinte.


Realitzades les pertinents comprovacions, els agents van constatar la sospita, intervenint una gran quantitat d'articles: 375 samarretes amb l'estampat de diferents marques; 21 pantalons curts; 240 pantalons esportius; 249 conjunts de peces de roba interior; 18 mocadors; 64 dessuadores; 257 gorres; 659 parells de sabatilles; 106 equipaments de futbol; 793 bosses; 39 bandoleres; 54 moneders; 193 ulleres de sol; 362 rellotges; a més de 361 peces sense serigrafiar; 43 papers per a realitzar l'estampat de diferents marques (35 d'ells, sense haver sigut encara utilitzats i 8 que havien sigut ja estampats); una màquina planxa per a realitzar l'estampat in situ; diversos distintius metàl·lics amb el nom de primeres signatures, així com els útils per a enfilar-los en articles tipus bosses, moneders, etcètera.


Una vegada preses manifestacions als gabinets legals de les marques afectades, s'ha determinat que es tracta de productes falsificats, formalitzant les marques les oportunes denúncies.


Han sigut detingudes sis persones com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial i un altre delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat, per tractar de donar-se a la fugida en ser sorpresos pels agents.

Es tracta de quatre homes de nacionalitat senegalesa d'entre 37 i 60 anys, un home de nacionalitat marroquina de 58 anys, i un home nacionalitat colombiana de 48 anys.


Les 3.433 peces de vestir, i altres efectes relacionats amb l'activitat il·lícita que van ser confiscats, es troben a la disposició del Jutjat de Torrevieja que entén de la causa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home de 56 anys en un accident a Vall d'Alba" "Càrregues policials després de la manifestació de protesta per la mort de Samuel"