Confisquen un furgó carregat de marihuana a Alquerías del Niño Perdido

Han sigut detingudes dos persones que traslladaven 99 caixes de cànnabis

Dins dels serveis que la Guàrdia Civil desenvolupa de vigilància de les costes, els ports i aeroports, i de les vies de comunicació per evitar el tràfic de drogues, mercaderies il·lícites, el contraban i les xarxes internacionals de tràfic de substàncies prohibides i il·legals a la província de Castelló durant tot l'any, la Guàrdia Civil estableix un ampli dispositiu de prevenció sobre les rutes d'entrada, i d'esta manera vigilar i controlar tots els punts i vies d'accés a la província.

La Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC) ha confiscat el passat dia 13 de setembre més 40 kg de marihuana, repartits en 99 caixes i 1 sac que eren transportades en un furgó per dos homes, a més de dos màquines de grans dimensions.

Durant la realització d'un control preventiu després de donar l'alto al vehicle, els agents van observar una forta olor que emanava de l'interior, mentre els ocupants de la mateixa mostraven una actitud evidentment nerviosa.

Després d'un registre de l'interior del furgó es va comprovar que la zona de càrrega es trobava completament plena de caixes i un sac en l'interior albergaven la droga, a més de dos màquines de grans dimensions presumptament utilitzades per al pelat i picat de la substància confiscada així com de les seues llavors.

Com a resultat, l'actuació es va saldar amb la detenció de dos homes de 18 i 70 anys com a autors d'un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Les diligències instruïdes juntament amb els detinguts van ser lliurats als jutjats de Vila-real, qui va ordenar l'ingrés a la presó.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben el cadàver d'un home a la llera d'un riu d'Ontinyent" "Impedeixen des de Castelló la fugida a França d'un atracador de gasolineres"