Es convertix en milionària per un dia gràcies a un error del banc

Es va trobar una gran sorpresa en entrar al compte bancari
Bitllets | València Diari

Una dependenta d'una sabateria de Texas, en els Estats Units, va vore com el seu somni de fer-se milionària es feia realitat. En acabar la seua jornada laboral, Ruth, va entrar a revisar el seu compte bancari i es va trobar una gran sorpresa, posava que tenia 37 milions de dòlars.

Tal com ha avançat 'CBS', la dona va pensar: «Wow, tenim molts diners!» i va tocar al seu marit per a preguntar-li si sabia alguna cosa. Després de la negativa d'este, assegura que va arribar a pensar que es tractava d'un miracle de Nadal.

Al final la parella va decidir tocar al seu banc per a avisar del moviment bancari, ja que era massa bonic per a ser real. Com era d'esperar el banc, 'Legacy Texas', els va explicar que es tractava d'un error i li van demanar disculpes.

«Jo vaig ser milionària. Tinc una captura de pantalla que ho demostra»

Durant el dia i mig que els diners van estar al seu compte la Ruth va tindre suficient temps per a pensar en com se'ls gastaria. De fet, bromejant, ha assegurat al mitjà citat que «jo vaig ser milionària. Tinc una captura de pantalla que ho demostra». Aprofitant el moment, també ha mencionat que no li importaria que li hagueren donat una recompensa pel seu bon gest: «Per ser bon client i notificar-los com més prompte millor».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un excapellà furta 3,5 milions d'euros i intenta estafar dones majors de Vila-real" "Reclama 12.000 € per un fort colp en caure d'un tobogan del Parc Central de València"