Investiguen si un cos trobat a Barcelona és el del pare que va matar al seu fill en un hotel

La policia buscava a Martín Ezequiel Álvarez des que es va cometre el crim, el 24 d'agost
Martín Ezequiel Álvarez Giaccio |

Els Mossos d' Esquadra han trobat el cadàver d'un home en una zona boscosa prop de l'aeroport del Prat que podria ser el de Martín Ezequiel Álvarez, el parricida que va posar fi a la vida del seu fill de només dos anys en un hotel de Barcelona fa ara 20 dies. L'home estava en cerca des de llavors.


Fonts de Mossos han explicat que han trobat el cos en una zona boscosa entre Barcelona i el Prat de Llobregat, on està l'aeroport, i a l'espera de confirmar la identitat amb les petjades, treballen amb la hipòtesi que es tracta del pare del xiquet mort.


El 25 d'agost es va trobar el cos d'un xiquet de dos anys sense vida a l'habitació d'un hotel en el districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, al qual presumptament va arribar al costat del seu pare, que s'estava separant de la mare i que va enviar missatges avisant-la que "es penediria".

Hipòtesi

 

L'última vegada que se li va veure va ser precisament als voltants de l'aeroport. L'home no portava amb si el seu passaport, perquè este va ser trobat en un dels domicilis registrats, encara que en un primer moment es va creure que Álvarez Giaccio havia tractat de fugir de Barcelona amb avió, ja que es va desplaçar en taxi fins a l'aeroport del Prat.

Va arribar a l'aeròdrom i les càmeres de seguretat li van captar poc després, segons sempre les mateixes fonts, allunyant-se de les instal·lacions caminant. No va ser molt lluny, ja que el seu cos s'ha localitzat en una zona molt pròxima a la terminal, on pel que sembla es va suïcidar.


El descobriment del passaport va fer pensar als investigadors que el presumpte assassí del seu fill no hauria planificat la fugida, la qual cosa també explicaria la precipitació amb la qual va abandonar l'habitació de l'hotel Concòrdia, saltant un mur en comptes d'eixir per la porta.

El que sí que havia triat premeditadament va ser el lloc on va cometre el crim: l'hotel on s'havia celebrat les noces amb la mare del xiquet, amb qui estava en tràmits de separació des de feia poc. "A l'hotel trobaràs el que et mereixes", li va escriure en un missatge a la mare del xicotet, que només tenia dos anys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingut tot el grup d'estupefaents en una operació antidroga" "Cuesta avall i sense frens: el rescat a la carrera d'un bebé"