Una crema de restolls inicià l'incendi on moriren dos bebès a Ontinyent

Va ocórrer el passat divendres

L'incendi en una vivenda d'Ontinyent on el passat divendres van morir dos bebès de 10 mesos podria haver-se causat de forma accidental i iniciat per una crema de restolls que estava fent el pare de les xiquetes en l'exterior de la casa. Esta és una de les primeres hipòtesis que es planteja la Guardia Civil enmig de la investigació d'este fatal accident que es va produir divendres passat en la localitat de La Vall d'Albaida.

L'incendi de la casa es va cobrar com a víctimes als dos bebès de 10 mesos, que es trobaven a l'interior, mentre que el pare va patir cremades en la cara i un braç i ja ha rebut l'alta hospitalària.

Al paréixer, una xispa que va botar de la crema de restolls que estava fent l'home va ser la causant de l'inici d'un incendi que, en conclusió, no va ser provocat voluntàriament.

Així ha quedat la casa després de l'incendi | Consorci Bombers de València

 

Els bombers no van poder fer res

Els efectius del Consorci provincial de València, amb 12 efectius dels parcs de bombers d'Ontinyent, Xàtiva i Alzira, van rebre l'avís al voltant de les 15:00h. A la seua arribada, les flames ja estaven molt propagades i van procedir a l'extinció i el rastreig de l'habitatge fins a trobar a les dos víctimes mortals, dos germanes bessones de 10 mesos. La mare de les víctimes mortals estava treballant en ixe moment i l'altra filla, de 3 anys, estava en casa d'uns amics, segons va poder saber este diari.

El punt on s'ha produit l'incendi | Google Maps

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: La punyalada de Fran Álvarez a Belén Esteban per 9.000 euros" "ÚLTIMA HORA sobre l'incendi més recent a la Comunitat"