Cuesta avall i sense frens: el rescat a la carrera d'un bebé

L'àvia del bebé va deixar aparcat el carret a la porta de la farmàcia però no es va activar el fre

Un bebé en el seu carret, una àvia que es despista, un fre que no funciona, una costa empinada i un Guàrdia Civil amb el seu instint de protecció i servei a flor de pell. El succés ha ocorregut en la localitat de la Corunya de Rianxo i gràcies al servidor públic no ha acabat en tragèdia.

Les imatges d'una càmera de seguretat d'este municipi han captat el moment en el qual una dona, l'àvia del bebé, entra en una farmàcia, però abans deixa el carret del seu net aparcat a la porta, acciona el dispositiu de fre però amb tan mala sort que este no s'activa.
El local es troba al principi d'una cuesta i la inèrcia i el pes el carret fa que este es llisque lentament rampa a baix.
L'escena passa desapercebuda per a alguns cotxes, però en un portal pròxim, un grup de persones s'adonen del que està succeint, entre ells un agent de la Guàrdia Civil que sense dubtar-ho es llança a la carrera per a aconseguir al carret descontrolat.
Les imatges no capten el moment en el qual este salvador es fa amb el cotxet i aconsegueix evitar una tragèdia gràcies als seus ràpids reflexos i a la seua carrera per a salvar al bebé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten una jove després de caure al buit pel balcó de la Mediterrània de Benidorm" "Busquen a un xiquet de 15 anys a què la seua mare hauria 'llançat a un contenidor'"