Desmantellen un cultiu de marihuana amb més de 800 plantes en una zona forestal de Chella

La Gu√†rdia Civil ha detingut a dos h√≥mens, de 44 i 49 anys, de nacionalitat ucra√Įnesa
S'ha conseguit trobar una plantació de grans dimensions enmig d'una massa forestal | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil de X√†tiva, en la comarca de la Costera (Val√®ncia) ha desenvolupat l'operaci√≥ 'Flakuana' conseguint desmantellar un cultiu de 826 de plantes ocultes en una zona boscosa de la localitat de Chella, en la comarca de la Canal de Navarr√©s (Val√®ncia).

Des de mitjans del mes d'abril de 2020, s'ha desenvolupat esta investigaci√≥ sobre la possibilitat de l'exist√®ncia d'un cultiu de marihuana en la zona de Chella. Despr√©s de fer alguns operatius, es conseguix trobar una plantaci√≥
de grans dimensions enmig d'una massa forestal en terreny p√ļblic, de dif√≠cil acc√©s i molt allunyada de camins transitables.

La mateixa ha sigut constru√Įda fent un circuit d'obra enmig d'una zona boscosa, contenint reg per goteig i un xicotet hivernacle per a afavorir el creixement de les plantes en el seu estat m√©s jove. En esta s'aprecien un gran nombre de plantes en fase inicial de creixement, per aix√≤ els agents encarregats de la investigaci√≥ inicien les investigacions per descobrir els propietaris.

Durant el temps d'investigaci√≥ els agents han conseguit identificar a la persona encarregada de la cura, reg i desenvolupament del citat cultiu. Esta plantaci√≥ es troba pr√≤xima a una construcci√≥ que √©s propietat d'un dels detinguts. 

L'operatiu culmina amb la detenci√≥ de dos persones, h√≥mens de 44 i 49 anys i nacionalitat ucra√Įnesa, per delictes de cultiu i elaboraci√≥ de drogues, i al registre d'esta plantaci√≥, durant el que, es troben gran quantitat d'objectes, com ara substrats, jardineres, etc. De la mateixa manera que 826 plantes de marihuana d'1 metre d'altura en estat de floraci√≥ que anaven a ser tallades i distribu√Įdes de manera imminent, que una volta tallades i pesades tenen un pes de 150 quilos.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Greu accident entre un cotxe i una moto en Castelló" "Brutal accident entre tres cotxes en Nàquera"