Danielle, la xica de 24 anys trobada morta dins d'un armari en Mallorca

Els seus amics han conseguit recaptar fons per a repatriar el seu cos
Danielle Finlay, la xica de 24 anys a qui van trobar morta dins d'un armari en el seu pis de Magaluf (Mallorca) | Xarxes socials

El cas de la mort de Danielle Finlay seguix preocupant als seus amics, familiars i veïns de Mallorca. La xica, de només 24 anys, va aparéixer morta dins l'armari del seu pis en la localitat mallorquina de Magaluf el passat dimarts, després de dies sense saber res d'ella. 

Danielle era una jove alegre, aficionada a la música i amb ganes de treballar. De fet, es trobava residint en Mallorca esperant l'estiu per a tornar a la faena, però la crisi del coronavirus i el confinament van trencar els seus desitjos i va retardar tota la temporada. 

La xica vivia a soles des de feia uns anys en un edifici de Punta Ballena, la zona més turística de Magaluf, i van ser uns amics seus qui van alertar a les forces de seguretat perquè feia dies que no tenien senyals d'ella. Després de tocar al 112, es van posar en contacte amb el llogater de Danielle, qui els va facilitar una clau per a entrar al pis. 

Una volta allí, poc abans de les 9 de la nit, van trobar el cos de la seua amiga dins de l'armari, però ja feia hores que era morta. Segons el mitjà 'Última hora', les primeres hipòtesis apunten que la xica s'hauria suïcidat, però encara s'està investigant. 

Un socorrista que viu en el mateix edifici va anar a ajudar després de trobar el cos, com ell mateixa ha explicat, però la xica feia hores que era morta i no va poder fer res per ella. 

Recapten fons per repatriar el seu cos

Els amics de Danielle estan destrossats per la pèrdua d'una xica alegre i plena de vida, però que des de fa algunes setmanes estava canviant. Segons els seus amics, es mostrava diferent, raó per la que es van posar nerviosos quan van deixar de tindre notícies d'ella.

Els seus amics i companys, la majoria compatriotes d'ella, han recaptat fons per a poder repatriar el seu cos i enviar-lo una altra volta al Regne Unit, estalviant-li este cost, i el del funeral, a la seua família. Per sort, en només 7 hores van poder recaptar 3.300 euros (3.000 lliures esterlines) per a poder-ho fer. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualización: Encuentran a Nerea, de 15 años, desaparecida en Elx" "Vídeo: Espectacular detenció en una compravenda de marihuana en Torrent"