La Policia Nacional de Dénia conseguix el desallotjament voluntari d'una casa ocupada

L'ajuntament de la localitat també ha participat en l'acció
El xic ha abandonat la casa voluntàriament | Europa Press

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb l'Ajuntament de Dénia, la Marina Alta (Alacant), i de Servicis Socials, han conseguit que un xic haja abandonat, de manera voluntària, la casa que havia ocupat després de les contínues queixes dels veïns i comerciants d'un cèntric carrer.

L'acció s'ha conseguit en aplicació de les instruccions dictades per la Fiscalia General de l'Estat per a unificar criteris d'actuació del Ministeri públic quant als aplanaments i usurpacions d'immobles. Segons ha explicat la Comissaria provincial este dimarts, un xic de 29 anys va entrar en la casa, propietat d'un home ja mort i els hereus de qui no havien volgut fer-se càrrec d'esta.

Des d'eixe moment les queixes veïnals van ser constants igual que les dels comerciants de la zona, i que van ser recollides pels agents a través del Grup Operatiu de Resposta. Després de diferents requeriments, els agents del Grup van conseguir que el xic abandonara la casa.

Tenia connectada la llum il·legalment

Per a això, i des del primer moment, es va contactar amb el consistori amb l'objectiu d'aportar una solució òptima i evitar posteriors ocupacions, de tal manera que es van disposar els mitjans necessaris per a tapiar els accessos a la casa.

Al lloc també van acudir, després del requeriment de la Policia Nacional, treballadors de l'empresa elèctrica per a desconnectar la llum de la casa, que estava connectada de manera il·legal. Els agents van finalitzar la seua intervenció amb la identificació plena de l'autor donant compte del succeït al grup d'investigació competent per a continuar amb les gestions oportunes en aquesta mena de fets.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Un incendi forestal crema més de quatre hectàrees en una serra d'Alacant" "Arriba una pastera amb 8 persones a una cala de Xàbia"