Troben a Regina, la dona víctima de violència masclista desapareguda en València

Regina R.A. de 48 anys va desaparéixer el passat divendres en un parc prop del carrer de Reus
Regina va fugir del seu maltractador i es traslladà a València sense conéixer a ningú | Alanna

Actualització 11/08/2020 a les 20.10 hores. Regina R.A, la dona de 48 anys, víctima de violència de gènere desapareguda el passat divendres en València ha sigut trobada per la policia en altra comunitat autònoma. La dona està en bon estat i estava allí de forma voluntària.

En concert, Regina ha sigut localitzada en la ciutat de Barcelona, i la policia també ha sabut que ha estat en una capital gallega, tot esto per voluntat d'ella, segons informa el 'Levante-EMV'.

Una dona desapareix en estranyes circumstàncies després de vindre a València fugint del seu maltractador

Regina R. A., de 48 anys i víctima de violència de gènere, va desaparéixer el passat divendres en València en estranyes circumstàncies. Feia només mes i mig que s'havia traslladat a la capital valenciana fugint de sa casa, en una localitat andalusa, i del seu maltractador.

Segons informa 'Levante-EMV', Regina es va traslladar a València sense conéixer a ningú i va contactar amb l'associació Alanna, que s'encarrega d'ajudar a dones en situació de vulnerabilitat, especialment a víctimes de violència de gènere. Les dones d'Alanna s'havien convertit en la seua nova família.

L'associació li va conseguir una faena en el manteniment dels parcs públics de la ciutat i allotjament en un alberg en el barri del Botànic. El divendres, Regina va eixir d'allà a primera hora del matí, va saludar a algunes companyes amb normalitat i es va dirigir a un parc prop del carrer de Reus, a on havia de treballar eixe dia.

Cap a les 7.45 hores, el seu company de faena va avisar a l'associació per a dir-los que havia trobat un bolso de dona i la motxilla de fumigació que li havien assignat a Regina en terra. Ràpidament, Sandra Colomer, vicepresidenta d'Alanna es va dirigir cap al lloc.

Colomer va poder comprovar que es tractaven de les pertinences de Regina, ja que dins es trobava la seua documentació i el seu telèfon mòbil, pel que va imposar una denúncia en la comissaria de Trànsits. Ràpidament, el cas va ser assignat al Grup d'Homicidis i s'està investigant com una desaparició d'alt risc.

Agredida per un desconegut en ple carrer

Feia cosa d'un mes, Regina va ser atacada en ple carrer per un desconegut mentres treballava en el parc del Professor Antonio Llombart, un atac que ella mateixa va relacionar amb la seua exparella. L'agressor l'espentà, li estirà del monyo, la tirà a terra i li va dir una frase que ràpidament ella va relacionar amb el seu maltractador, «perquè la deia habitualment».

Segons explica Sandra Colomer, des de què va patir l'agressió, «ha estat amb ansietat i molt preocupada, perquè se sentia vulnerable». Per això, des de l'associació havien augmentat la seua vigilància. Cada dia li assignaven un parc nou i només ella coneixia la ruta la nit d'abans.

Des d'Alanna han compartit les fotos de Regina per a poder trobar-la, per això han deixat dos telèfons de contacte per a tot aquell que puga tindre alguna pista (680 411 226 / 605 237 379) amb l'esperança de «què tot quede en un espant», assegura Colomer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització incendis cap de setmana: Sis extingits i un estabilitzat" "Última hora: Mor la xiqueta d'11 anys, rescatada ahir en el pantà de Sitjar"