Desapareix un xiquet de 13 anys a Torrevieja

Quan va eixir de classe ja no va tornar a casa
Imatge difosa del xiquet | Cedida

El seu nom és Neculay Erreygers, té 13 anys i porta desaparegut des d'ahir a migdia a Torrevieja. Després d'eixir de classe al voltant de les 14 hores de l'Institut Libertas, ubicat en la zona d'Aguas Nuevas, ja no va tornar a casa, segons informa Diario de la Vega.

Neculai mesura 1,63 cm, pesa 40 Kg i té el monyo curt i castany. A l'hora de la seua desaparició vestia samarreta grisa de mànega curta amb la paraula “héroes” i pantalons curts de blau fosc. Si es té cap pista sobre el seu parador, es prega posar-se en contacte amb la Guàrdia Civil o la Policia Nacional.

Segons ha explicat la madrastra del xiquet al citat periòdic, el menor anà a classe però ja no tornà, motiu pel qual la família va posar una denúncia ahir mateixa a la vesprada.

El xiquet és nascut a Espanya i de pares belgues, i després d'haver-lo buscat durant les últimes hores no s'ha trobat encara cap rastre d'ell.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Aparatós accident de trànsit a l'A-7" "URGENT: Alerta per una plaga de perilloses meduses a la costa castellonenca"