Descarten al «cent per cent» el possible cas de coronavirus en territori valencià

La dona ingressada no complix els criteris epidemiològics per a ser un cas sospitós
Descarten al «cent per cent» el possible cas de coronavirus en territori valencià | EFE

Salut Pública ha desactivat el protocol d'estudi per possible coronavirus en una dona islandesa que va ingressar ahir en l'Hospital de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), ja que en la revaluació d'este dimarts s'ha descartat «al cent per cent» que complisca els criteris epidemiològics per a ser un cas sospitós, segons han confirmat fonts del centre hospitalari.

El protocol es va activar en la vesprada d'este dilluns després de què ingressara una dona, de nacionalitat islandesa i 66 anys, amb dificultats respiratòries i que recentment havia tornat de la ciutat xinesa de Wuhan, a on se situa l'origen d'este perillós virus.

A pesar d'això, en la revaluació que els facultatius han fet a la persona ingressada, s'ha descartat al cent per cent la sospita de què siga un possible cas de coronavirus, ja que no complix amb els criteris epidemiològics, pel que s'ha desactivat l'alerta, segons les mateixes fonts.

A demés de la persona ingressada amb possibles símptomes del coronavirus, també va quedar hospitalitzada la seua parella, un home també islandés, en aplicació del mateix protocol i com a mesura de  prevenció.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furten hòsties consagrades en la capella de l'Hospital Clínic de València" "Crema una casa en la presó de Fontcalent"