Descarten la relació entre Jorge i la mort d'una dona, però el continuen investigant per 5 casos

La investigació s'ha estés a Catalunya, Madrid i Itàlia
No relacionen a Jorge Ignacio amb la mort d'una prostituta en 2015 | Cedida

Els investigadors de la Policia Nacional descarten la relació entre Jorge Ignacio P. J., el presumpte assassí de Marta Calvo, amb Christiana Ferreira, una de les xiques mortes amb qui se l'havia relacionat pel paregut entre els casos. El cas en el que la xica, de 25 anys i nacionalitat brasilera, va morir en febrer de 2015 en un pis en l'avinguda de França de València, va ser reobert la setmana passada per la Policia Nacional.

Tal com informa 'Levante-EMV', Jorge Ignacio continua sent investigat per les morts, a banda de la de Marta Calvo, de dos xiques més: Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas. El punt en comú que tenen estos casos és que les víctimes van morir per una sobredosi de cocaïna després d'haver mantingut relacions sexuals amb l'acusat.

En el cas de Christiana, van ser dos estrangers d'un país d'Europa de l'Est els qui van contractar els seus servicis sexuals. Pel matí, després d'una nit de sexe, alcohol i drogues, es van donar compte de què la xica estava morta i van avisar a Emergències, a diferència de Jorge Ignacio, que no ho va fer en cap cas. En un principi, van estar investigats per homicidi, però finalment l'autòpsia va desvelar que es tractava d'una mort fortuita.

Cinc casos amb molt poc marge de temps

Per contra, Jorge Ignacio està sent investigant per cinc casos: els tres mencionats —Marta Calvo i les dos xiques mortes en les mateixes condicions en el barri de Russafa de València, una en abril i l'altra en juny—, més els de dos xiques que, finalment, van sobreviure.

En un dels casos, la xica va anar a la mateixa casa de Manuel, en la Ribera (València), a on presumptament es va cometre el crim de Marta Calvo, però en recuperar el reconeixement va conseguir fugir. En l'altre, Jorge Ignacio va acudir al pis de la xica, en València, però ella va acabar tirant-lo de sa casa a colps, només unes hores abans de que contactara amb Marta Calvo.

Tot i això, la Policia sospita que hi puguen haver més casos, ja que tots els mencionats s'han produït amb molt poc de temps de diferència, raó per la que la investigació s'ha estés a Catalunya, Madrid i Itàlia, zones per les que s'ha mogut Jorge Ignacio P. J., l'acusat d'haver matat a la jove d'Estivella, Marta Calvo.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una advocada de Castelló, líder d'una banda organitzada" "Les emotives paraules del pare de Celia, la xiqueta trobada morta en la mar"