Desmantellats dos punts de droga on dosificaven i preparaven substàncies estupefaents a Albal i a Castellar-Oliveral

Han sigut detingudes tres persones
Material incautat | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha aconseguit desmantellar dos punts de venda d'estupefaents en la província de València. Concretament la Guàrdia Civil de Paiporta ha aconseguit desmantellar dos punts de venda molt actius de la comarca de l'horta Sud, en Albal i en Castellar-Oliveral. Les dos operacions s'han dut a terme dins dels serveis establerts per a previndre el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents. La primera operació anomenada 'Borrulleta', s'ha saldat amb la detenció d'una dona de nacionalitat espanyola i 50 anys d'edat que utilitzava una vivenda de la localitat d'Albal per a dur a terme tràfic de drogues al detall. Aquesta investigació es va dur a terme amb la col·laboració de la Policia Local d'Albal Per altra banda aquesta anava seguida d'una segona operació anomenada 'Aitana', on han sigut arrestats un home i una dona de nacionalitat marroquí de 33 i 51 anys, que utilitzaven l'habitatge de l'home per al tràfic de drogues al detall en la localitat de Castellar-Oliveral.

Material incautat | Guàrdia Civil

 

Després d'intenses gestions realitzades pels agents i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats de l'operatiu es va poder confirmar que aquestos immobles s'utilitzaven com a laboratoris per a ppreparar les substàncies. El 3 i 6 de novembre van culminar ambdues operacions amb la detenció d'estes tres persones; un home i dos dones per  delictes contra la salut pública. En els registres practicats en el domicili d'Albal i Castellar-Oliveral es van intervindre més de 100 grams de cocaïna, 1.000 euros en metàl·lic, 3 bàscules de precisió i elements per a dosificar aquestes substàncies al detall, o siga, per a particulars. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucció número 2 de Catarroja i Jutjat d'Instrucció número 1 de València. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil assalta per error el pis d'una família a València" "Cancel·len un espectacle en la Rambleta en València per amenaces als treballadors del teatre"