Detenen a un fugitiu sobre qui pesava una ordre europea en Alacant

El xic era buscat per la justícia polonesa
El xic era buscat per la justícia polonesa | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a un xic a qui li constava una Ordre Europea de Detenció per a Extradició (OEDE) emesa per les autoritats poloneses per un delicte de lesions.

L'oficina d'enllaç encarregada de les comunicacions entre la justícia dels països europeus i la justícia espanyola en matèria d'extradicions denominada Oficina SIRENE va alertar als agents de la Comissaria d'Alacant que en la ciutat es podria trobar una persona reclamada per la justícia polonesa.

La Comissaria ha explicat, en un comunicat d'este dimecres, que la Brigada de Seguretat Ciutadana va establir un dispositiu de busca pels diferents barris, amb controls en les principals vies i controlant les entrades de la ciutat alacantina.

Va intentar fugir d'un control policial

D'eixa manera, i als pocs dies, en un dels controls pròxims en una zona comercial i a altes hores de la nit, van vore una persona que en donar-se compte de la presència policial va començar a actuar de manera sospitosa intentant evitar el dispositiu de control que es trobava establit en la carretera. Per a evitar la fugida, diferents indicatius motoritzats van anar a on es trobava.

Quan els policies van consultar en la base de dades la documentació que portava, van comprovar que era la persona que reclamada per la justícia polonesa, pel que es va procedir a la seua detenció prenent les mesures de seguretat necessàries davant de la perillositat del fugitiu.

El detingut de 34 anys, de nacionalitat polonesa, acusat d'un presumpte delicte de lesions va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un intern d'un psquiàtric es crema i amenaça als treballadors en Alacant" "Roben en una casa amb els seus propietaris dins en Morella"