Detenen a un home per presumptes agressions sexuals a vuit menors en les dècades dels 90 i 2000

Un home ha estat detingut com a presumpte autor d'agressions sexuals a vuit menors d'edat en les dècades dels 90 i 2000.

Els Mossos d'Esquadra van detenir a un home com a presumpte autor d'agressions sexuals a vuit menors d'edat en les dècades dels 90 i 2000. L'home és de nacionalitat espanyola, de setanta-quatre anys, i veí del municipi de Bruc, a Barcelona.

Una primera víctima va denunciar al juny haver sofert abusos sexuals fa més de dos dècades, quan tenia entre 5 i 12 anys, per part d'un home amb qui si pare tenia una relació laboral.

Set víctimes més

Els investigadors van localitzar set víctimes més, totes elles dones adultes actualment i que presumptament van sofrir agressions sexuals durant la seua infància del mateix home.

Comprava als menors amb regals

L'home accedia a les víctimes, fills d'amics i coneguts, en entorns molt diversos com a estades d'estiu en un campament, classes particulars i, en moltes ocasions, obsequiava als menors "amb tota mena de regals per a mostrar-se amigable i pròxim".

Quan les víctimes van tenir percepció de la sexualitat, van compartir la situació amb els seus pares, que els van apartar "immediatament" de l'agressor. No obstant això, "al no denunciar els fets, l'home va continuar fent el mateix amb més menors durant dècades" fins que ara les víctimes, que superen els 30 anys, han decidit denunciar els fets.

Les víctimes han hagut de rebre suport psicològic durant la seua edat adulta i han sofert "nombrosos problemes personals afectius i de parella" com a seqüeles inherents a les situacions que van sofrir. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a la presó; la recerca continua oberta i els investigadors no descarten localitzar a més víctimes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fort assalt en el metre de Madrid a un sanitari que va demanar a un jove posar-se la" "Investigades 22 empreses que haurien contaminat l'atmosfera amb més de 35.000 tones CO2"