Detenen a una parella per deixar a soles al seu fill de 6 anys en casa en Xirivella

La iaia del menor ha explicat a la policia que no és la primera volta que ho fan
El xiquet portava dies a soles en casa | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xirivella, en l'Horta (València), a una parella de 25 i 26 anys com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor, després de deixar a soles en casa al seu fill de 6 anys. També se'ls imputa un delicte contra la propietat industrial, ja que tenien gran quantitat d'objectes falsificats, de marques conegudes, que ells mateixos han manifestat que eren per a vendre.

Els fets han passat este dimecres cap a les 20.30 hores de la vesprada quan els agents que feien faenes de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de la localitat de Xirivella a on, pel que pareix, hi havia un xiquet de poca edat a soles, pujat en la barana d'un balcó, que manifestava que portava dies a soles.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, a on van observar a un xiquet en un balcó d'un quart pis, pel que van pujar ràpidament per a salvar al menor. Els agents van tocar a la porta de la casa, des de la que se sentia el so de dibuixos animats i seguidament la veu d'un xiquet preguntant qui era. Els agents van respondre que eren la patrulla i el menor va obrir la porta en roba interior, espantat i tremolant, manifestant que estava a soles, sense saber precisar durant quants dies.

La iaia ha dit que no és la primera volta que passa

La patrulla va verificar que en la casa no hi havia ningú, observant la casa regirada i amb restes de menjar ja que, pel que pareix, el menor s'havia calfat ell el menjar. També van trobar en dos habitacions de la casa una gran quantitat articles falsificats, la majoria sabatilles, de diferents marques conegudes.

Els policies van localitzar telefònicament a la iaia del xiquet que en enterar-se que este es trobava a soles en casa, es va enfadar manifestant que no era la primera volta que passava i que arribaria ràpidament per a fer-se càrrec del menor.

Posteriorment es van presentar en la casa, per l'avís de la policia, els pares del xiquet, que van donar versions contradictòries de qui estava a càrrec del menor, a demés de manifestar que sabien que els articles eren falsificats i els venien tant per internet com en persona.

Finalment els policies, després d'una sèrie de comprovacions, van detindre a la parella com a presumpta autora dels delictes d'abandó de menor i contra la propietat industrial. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa més de 10.000 euros a dos hòmens en l'Alcora" "Greu ferit en un accident de moto en Moncofa"