Detinguda una dona d'Alacant per abandonar al seu fill de 13 anys en un bar de Pamplona

La mare viatjava amb el seu nóvio a França
Van deixar al menor en un bar | ACN

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 39 anys i veïna d'una població pròxima a Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), acusada d'abandonar el passat mes d'agost en un bar de Pamplona al seu fill de 13 anys, que des d'eixe moment viu en un Centre de Menors de Navarra.

Els fets, ha informat la Policia Nacional en un comunicat, es van produir fa aproximadament un mes, quan la dona viatjava a França amb la seua actual parella i amb el seu fill des d'una localitat pròxima a Benidorm, en la que tenien la seua residència habitual.

En el trajecte, la família va parar en un bar de Pamplona, en principi per a descansar, però la dona i el seu nóvio van abandonar el lloc deixant al menor. Davant d'eixe fet, el xiquet va demanar ajuda a la gent per a poder arribar a una comissaria pròxima.

La van pillar quan tornava a vore al fill

Després de la declaració, el menor va quedar davall de la custòdia d'un Centre de Menors de la Comunitat Foral i la Policia Nacional va iniciar les gestions per a descobrir la identitat i el parador de sa mare.

Després de les investigacions, els agents van tindre coneixement que la dona havia decidit viatjar a Pamplona per a visitar al seu fill i d'esta forma, quan la mare es va presentar en la capital navarresa provinent de Bilbao, ciutat en la que resideix actualment, va ser detinguda.

La dona, que ha passat ja a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Pamplona, residix en Espanya de manera il·legal, pel que també s'han iniciat els tràmits d'expulsió del territori nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per intent d'homicidi al seu company de pis en Alzira" "13 immigrants rescatats en una pastera pròxima a Benidorm"