Detinguda per enviar els missatges del seu home del que s'està separant a la seua actual parella a València

La dona enviava els missatges del seu home del que s'està separant

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 40 anys que presumptament es va apoderar sense el seu consentiment del telèfon mòbil del seu home—del que es troba en procés de separació— per a enviar missatges a l'actual parella de la víctima i a la dona d'un amic d'este.

La dona ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de descobriment i revelació de secrets, després d'agafar el telèfon mòbil al seu home i instal·lar en un ordinador un compte d'este d'una coneguda aplicació de missatgeria instantània i difondre a altres persones a través de missatges converses d'ell amb altres persones, detalla la Policia a través d'un comunicat.

Les recerques es van iniciar en tindre coneixement els agents que a un home li havien activat un compte d'una coneguda aplicació de missatgeria instantània en un ordinador que no era de la seua propietat i que no havia autoritzat. Durant les recerques, van vore que la dona d'este home, en un moment determinat, li hauria agafat el seu telèfon mòbil sense el seu consentiment i hauria activat un compte d'una coneguda aplicació de missatgeria instantània en un ordinador portàtil des d'on podia observar les converses privades amb terceres persones.

Com a conseqüència de les investigacions dels agents estos van descobrir que el número de telèfon utilitzat per a enviar els missatges pertanyia a la dona de la víctima, per la qual cosa després de presentar-se en la comissaria va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de descobriment i revelació de secrets. La detinguda, sense antecedents policials, després de la seua declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Nou incendi de vegetació a la Comunitat" "La radical decisió de Susanna Griso el dia després de soterrar de la seua mare"