Detinguda per vendre la virginitat de la seua germana de 12 anys

La dona hauria portat a la seua germana fins a un hotel a canvi d'un mòbil i una mica de diners

Una dona ha sigut detinguda en Aguachica, Colòmbia, per vendre la virginitat de la seua germana, de 12 anys, a un home a canvi d'un telèfon mòbil.


També han detingut a una altra dona en qualitat de còmplice. Les dos dones haurien portat a la xiqueta fins a un hotel perquè esta tinguera relacions sexuals amb un home major d'edat.


Segons publica 'noticias.caracoltv.com.', l'home ja ha sigut identificat i detingut. Les dos dones estan acusades d'un delicte d'accés carnal abusiu i proxenetisme amb una menor de 12 anys.


No és el primer cas

 

El mes de maig passat la Policia Nacional va detindre a una jove que presumptament explotava sexualment a menors d'edat del seu cercle d'amistats. Els agents van començar a tirar del fil després de la denúncia de la mare d'una de les víctimes.

L'acusada hauria utilitzat apartaments turístics per a explotar a les xiques, hi ha tres homes detinguts per mantindre relacions sexuals amb les menors.


La mare d'una de les menors va ser la primera que es va adonar del que estava ocorrent. Va presentar una denúncia contra una jove que formava part del cercle d'amigues de la seua filla. La sospita va resultar una certa i els agents han acabat detenint-la.


L'acusada no sols s'hauria conformat a explotar a menors, a més hauria utilitzat com a reclam la virginitat d'una de les xiquetes del grup, de només 14 anys. Va establir suposadament una tarifa i la va oferir a homes coneguts posant com a lloc de trobada apartaments turístics que llogava per hores. Els deia a les menors que s'emportarien una part dels ingressos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor ofegat un home de 73 anys en una platja de Cullera" "Condemnen a un menor per violar i colpejar a la seua germana xicoteta de 12 anys"