Detinguda una xica per denunciar el robatori d'un mòbil que havia perdut en Dénia

Els policies van advertir la xica que si era mentida podrien detindre-la
La xica havia perdut el mòbil en realitat | Pixabay

La Policia Nacional ha detingut a una xica de 18 anys en la localitat de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), per denunciar falsament haver patit un robatori amb violència del seu telèfon mòbil, quan en realitat l'havia perdut. La jove volia que li ho pagara l'assegurança.

Una volta en la comissaria, els agents policials van avisar a la jove de què no dir la veritat pot ser constitutiu de delicte. Durant la investigació, la policia va comprovar que els fets no concordaven. També van trobar denúncies recents de la mateixa xica sobre la perduda accidental de diferents objectes.

Un taxista va tornar el mòbil setmanes abans

A demés, unes setmanes abans, un taxista de Dénia va entregar a la Policia Local documentació i un mòbil que, justament, pertanyien a la denunciant, efectes que va recollir un dia després d'interposar la denúncia en la comissaria.

Per tot esto, la xica va ser citada i arrestada per un presumpte delicte de denúncia falsa. La detinguda va prestar declaració, en coneixement del Jutjat d'Instrucció de Dénia en funcions de guàrdia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Van a detindre a un maltractador i troben droga en sa casa en Torrent" "Una treballadora d'una residència furta més de 3.600 euros a una interna en Llíria"