Detingudes 29 persones per la retransmissió fraudulenta de partits de futbol a Castelló

S'ha dut a terme en el marc d'una operació contra la pirateria

Un total de 29 persones han sigut detingudes en una operació contra la pirateria en la retransmissió de partits de futbol a Castelló. Aquesta operació ha sigut realitzada per l'equip d'Espectacles de la Policia de la Generalitat, junt a la comissaria de la Policia Nacional de Castelló. La Unitat Adscrita de la Policia ha intervingut 24 descodificadors suposadament instal·lats de manera fraudulenta i modificats en establiments públics, principalment bars, restaurants i cafeteries, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Les inspeccions s'han realitzat, des de mitjan 2017, en diferents municipis de Castelló, entre ells Vila-real, Nules, Benicàssim, Vinaròs, Peníscola o Torreblanca. Entre les 29 persones detingudes es troben els treballadors d'una empresa dedicada a la venda i manipulació d'aquest tipus d'aparells digitals i dels 24 descodificadors intervinguts. L'empresa propietària dels drets i emissió dels partits i la pròpia Lliga de Futbol professional estima que, almenys, la xifra defraudada és d'uns 85.000 euros, quantitat resultant de la quota mensual de subscripció que aquests establiments públics haurien d'haver abonat pel servei.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres joves detinguts per un robatori en un habitatge i per un delicte contra el patrimoni a Sueca" "Dos ferits en un accident a l'A-7 a l'altura de Paterna"