Detingut per agredir i amenaçar amb una arma de foc al seu company de pis en Alacant

El presumpte agressor tenia multitud de navalles i objectes contundents, alguns amb simbologia nazi
Detingut per agredir i amenaçar al seu company de pis perquè abandonara la casa| Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en la ciutat d'Alacant a un home per, presumptament, cometre els delictes d'amenaces greus, lesions i tinença il·lícita d'armes.

Les autoritats encarregades del cas del Grup de Policia Judicial que pertanyen a la Comissaria de Districte Centre d'Alacant han tingut coneixement dels fets després de la denúncia formulada per la víctima, que va relatar als agents que havia sigut amenaçat amb una arma de foc i colpejat al cap diferents voltes pel seu company de pis per a que abandonarà la casa.

La víctima només ha pogut aportar el nom del seu presumpte agressor, ja que compartien casa des de feia escassos deu dies. Els agents van començar a fer les gestions oportunes per a localitzar al suposat autor dels fets per a contrastar els fets que s'havien produït.

Han trobat armes prohibides en la casa

Una volta els policies encarregats del cas van conseguir localitzar a l'altra part, qui va ser sentit en declaració sense coincidir en com s'havien produït els fets i autoritzant una entrada i registre en la casa als agents.

En el registre de la casa, els agents van confiscar un gran número d'armes prohibides entre les que hi havien navalles automàtiques, navalles de tipus papallona i punys americans entre altres. A demés, algunes d'estes armes estaven gravades amb simbologia nazi.

Els fets s'han posat en coneixement de la Brigada Provincial d'Informació perquè facen les gestions oportunes d'investigació per si l'autor poguera tindre vincles amb grups d'ideologia neonazi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el presumpte assassí d'un home en un parc de València" "Mor motorista, de 22 anys, en xocar amb un altre vehicle en Puçol"