Detingut el depredador sexual de València, a qui se li atribuïxen fins a 7 agressions en 5 mesos

El xic, de 21 anys, ha reconegut que és incapaç de controlar els seus instints primaris
Se li atribuïxen fins a set agressions sexuals | PIXABAY

Un xic, de 21 anys i nacionalitat boliviana, reconeixia este dimarts en el juí que és incapaç de poder controlar els seus instints primaris, cosa que el fa abalançar-se sobre les xiques en ple carrer. I és que ja són, com a mínim, set les víctimes que han denunciat agressions sexuals per part seua mentres anaven pel carrer en València.

Este dilluns, el Jutjat d'Instrucció número tres de València ha acordat el seu ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança, donat el «risc de reiteració delictiva», i després de què haja sigut posat en llibertat després d'haver comés fins a set agressions sexuals des del mes de juliol, segons informa 'Levante-EMV'.

Se li atribuïxen set agressions des de juliol

És el mateix José Eduardo S. Z. qui li pegà una pallissa i violà a una prostituta en la ciutat de València a principis del mes d'Octubre, encara que va ser posat en llibertat de seguida. En novembre, l'acusat s'abalançà sobre dos xiques romaneses en el Passeig de l'Alameda de la ciutat. A una li pegà una punyada i a una altra li va fer tocaments de caràcter sexual. Hores més tard, intentà també fer-li tocaments a una altra xica.

L'acusat, José Eduardo S. Z., no ha volgut parlar sobre la seua presumpta violència en cometre les agressions sexuals. A una de les víctimes, fins i tot, li va trencar la mandíbula. A una altra, el passat 1 de desembre, li pegà una punyada i després començà a fer-li tocaments i li mossegà un pit. La relació entre els casos l'ha pogut conéixer la Policia en mostrar una fotografia a una de les víctimes, que va reconéixer al seu agressor de seguida.

La primera agressió sexual es va produir en juliol, en el túnel de l'avinguda de Germanies. El passat 8 de desembre, va ser detingut, de nou, per agredir a una xica peruana en l'avinguda de Peris i Valero. A més, s'investiga si també podria estar relacionat amb una altra agressió sexual el 6 de desembre, prop d'una discoteca de València.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Jorge Ignacio: «Vaig trossejar el cadàver per a que no em vegueren els veïns»" "Mor un dia després de patir un xoc frontal en el Campello"