Forta baralla en un bar d'Alacant que tenia el doble de persones permeses en la terrassa

L'enfrontament ha suposat la clausura de la terrassa del bar
Els fets s'han produ√Įt en una terrassa del barri de Sant Antoni | EP

La Policia Local d'Alacant ha detingut este dimarts a un home de 43 anys, en un bar, per un presumpte delicte de desobedi√®ncia i resist√®ncia greu a l'autoritat. L'enfrontament ha suposat la clausura de la terrassa del local, situat en el barri de Sant Antoni de la ciutat, per superar l'aforament m√†xim establit en la seua llic√®ncia i tindre el doble de les persones permeses.

Els fets s'han produ√Įt sobre les 19.30 hores quan els agents han sol¬∑licitat la documentaci√≥ al responsable d'un local en el que hi havia m√©s del doble dels clients permesos i, a dem√©s, no estaven respectant les mesures de seguretat.

En este moment, un dels clients s'ha encarat als policies, sense mantindre les dist√†ncies i amb actitud desafiadora. Despr√©s de demanar-li la documentaci√≥, l'home li l'ha llevat de les mans a un dels policies i ha eixit corrent. Finalment, ha sigut detingut en intentar entrar en un portal d'un edifici. 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Pixa des d'un balcó als clients de la terrassa d'un bar en Alacant" "Localitzats en Pamplona en un cotxe procedent de València amb droga"