Detingut per espiar amb una càmera a les seues treballadores mentres estaven en el bany en Antella

L'arrestat és el propietari d'un supermercat
L'home podia vore com es canviaven de roba | Guàrdia Civil

Este dijous, la Gu√†rdia Civil ha detingut al propietari d'un supermercat d'Antella, en la Ribera Alta (Val√®ncia), per tindre una c√†mera de v√≠deo en el bany que usaven les seues dos treballadores. El dispositiu no enfocava les cares de les v√≠ctimes per√≤ l'home podia vore com es canviaven de roba.

Segons informa 'Levante-EMV', les víctimes l'han descobert després de que, per error, publicara una imatge d'una d'elles en el bany en el seu estat de WhatsApp. Les dos dones han denunciat els fets i els agents han pillat al responsable canviant la bateria de la càmera.

Les dos treballadores sospiten que el dispositiu portava gravant-les des d'agost, quan el propietari els va advertir que havia trencat una de les portes del moble del bany, a on estava col¬∑locada la c√†mera.

L'home, d'uns 50 anys, ha quedat en llibertat amb c√†rrecs per√≤ est√† acusat d'un presumpte delicte contra la llibertat sexual i contra la intimitat. De la mateixa manera, els agents estan investigant si ha arribat a difondre les im√†tgens.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Directes a un centre de menors després d'apallissar a una dona en Villena" "L'objecte que portaven els dos detinguts de la baralla de Manises"