Detingut per fingir estafes en una penya online d'apostes i en el pagament de peatges

La Policia Judicial va procedir a la detenció del sospitós per un presumpte delicte de simulació de delicte
Imatge d'arxiu de dos agents de la policia en un moment d'una investigació | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut a Dénia, a la comarca de la Marina Alta, a un home de 53 anys per presumptament simular ser víctima d'un delicte d'estafa, en donar-se d'alta en un servei d'apostes online i denunciar que algú havia utilitzat la seua targeta per a realitzar pagaments fraudulents. També va denunciar que havien utilitzat la seua targeta per a pagar en peatges sense el seu consentiment.

   

La recerca va arrancar a partir d'aquesta denúncia en la comissaria de Dénia. Els agents van contactar amb l'empresa que apareixia com a beneficiari dels moviments que es reflectien en l'extracte de la targeta del denunciant, informa la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

   

Aquests moviments tenien a veure amb l'alta en un servei digital de jocs d'atzar. Després de les perquisicions, els investigadors van comprovar que els pagaments en realitat havien sigut autoritzats pel denunciant.

Els policies varen demostrar que en els peatges era ell qui utilizava la targeta

  

El detingut s'havia donat d'alta en una penya online d'apostes, per al que hauria realitzat diversos enregistraments de veu donant el seu consentiment i enviat missatges de text confirmant l'adscripció. Pel que sembla, posteriorment s'ho va pensar millor i en lloc de donar-se de baixa va denunciar que algú havia utilitzat la seua targeta sense la seua autorització per a realitzar les despeses, simulant ser víctima d'un delicte.

  

També va denunciar una utilització indeguda de la seua targeta de crèdit en l'autopista. Quan els policies van accedir a l'enregistrament del circuit tancat de seguretat del peatge, van comprovar que la persona que utilitzava la targeta de crèdit per a abonar el trajecte no era un altre que el propi denunciant.

Posat en llibertat després de prestar declaració

  

Per tot açò, la Policia Judicial de Dénia va procedir a la detenció del sospitós per un presumpte delicte de simulació de delicte. L'arrestat, de nacionalitat espanyola, va ser posat en llibertat després de prestar declaració i a l'espera de ser citat per l'autoritat judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat per asfixiar a la seua exparella a València" "URGENT: Investiguen a dos policies locals per la mort d'un jove a Castelló"