Detingut un fugitiu buscat per les autoritats del Regne Unit per tr脿fic de drogues en X脿bia

Li constava una Ordre Internacional de Detenci贸 i Lliurament per a Extradici贸 (OIDE)
Es va establir un dispositiu policial | ACN

Agents de la Policia Nacional han detingut en X脿bia, en la Marina Alta (Alacant), a un un home brit脿nic de 48 anys a qu猫 li constava una Ordre Internacional de Detenci贸 i Lliurament per a Extradici贸 (OIDE) emesa per les autoritats del Regne Unit per un presumpte delicte de tr脿fic de drogues i tinen莽a il路l铆cita d'armes de foc.

Efectius de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria de D茅nia, en la mateixa comarca, van rebre una comunicaci贸 del Grup de Fugitius Internacionals de la Comissaria General de la Policia Judicial sobre un ciutad脿 brit脿nic al que li constava una OIDE dictada per les Autoritats del Regne Unit i que podia estar ocultant-se en la prov铆ncia d'Alacant, segons ha explicat la Prefectura en un comunicat.


Fetes les primeres investigacions sobre el seu parador, els agents van localitzar sa casa en la localitat de X脿bia, a on es va establir un dispositiu policial que va permetre la seua detenci贸.

Manchester, 2004

Els fets pels que se li buscava van tindre lloc al setembre de l'any 2004 en la ciutat de Manchester, el Regne Unit. La Policia d'esta ciutat anglesa el va detindre quan feia un intercanvi de droga dins d'una camioneta, a on posteriorment van intervindre dos armes de foc i una bolsa de drogues com Diamorfina i Petidina. Quan els agents li van prendre declaraci贸 inicialment va negar tindre implicaci贸 amb els fets per貌, m茅s tard, va afirmar la seua participaci贸.

L'arrestat estava pendent de ser jutjat en el seu pa铆s per un presumpte delicte de tr脿fic de drogues i tinen莽a il路l铆cita d'armes de foc. S'enfrontava a una pena m脿xima de 20 anys de pres贸.

Una volta detingut, ha sigut posat a la disposici贸 del Jutjat Central d'Instrucci贸 n煤mero Quatre de l'Audi猫ncia Nacional que ser脿 l'encarregat de tramitar l'Ordre Internacional de Detenci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"V铆deo: Pillades 8 persones per cultivar 500 quilos de marihuana" "Investigat per falsificar l'adhesiu de la ITV en la Marina Alta"