Detingut per huit delictes contra el patrimoni en Silla

Es tracta d'un xic de 22 anys i de nacionalitat espanyola
Detenció del presumpte autor dels fets | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil, dins dels servicis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenci√≥ de robatoris amb for√ßa tant en cases com establiments, ha detingut a un xic de 22 anys, de nacionalitat espanyola, per la seua implicaci√≥ en 8 delictes contra el patrimoni en la localitat de Silla, en la comarca de l'Horta Sud (Val√®ncia).

A principis del mes de gener la Gu√†rdia Civil de Silla t√© coneixement d'un augment significatiu de robatoris amb for√ßa en la localitat, per aix√≤ comen√ßa una investigaci√≥ encaminada a la localitzaci√≥ del suposat autor, de qui se sospita que poguera ser resident en esta localitat. 

Fruit dels dispositius s'identifica a un home encaputxat que intentava accedir a un establiment de telefonia m√≤bil, procedint a la seua detenci√≥ despr√©s d'interceptar-lo quan intentava donar-se a la fugida. Despr√©s d'intervindre les ferramentes amb les que intenta accedir a l'establiment, s'observa com una d'elles l'havia furtat de dins d'un cotxe, despr√©s de fracturar la finestreta, moments abans. Despr√©s de ser posat en llibertat, este subjecte √©s tornat a ser detingut per nous fets, esclarits amb una exhaustiva investigaci√≥, i amb la col¬∑laboraci√≥ de Policia Local de Silla.

Per tot aix√≤ s'ha pogut descobrir que esta persona havia com√©s, dos intents de robatoris en cases habitades, un d'ells en grau de temptativa, i un altre intent de robatori en un establiment de venda de kebab. Despr√©s de la seua segona detenci√≥ se li han intervingut ferramentes que havien sigut sostrets d'un altre cotxe, amb el mateix modus operandi que en el vehicle anterior.

Modus operandi

Sempre de nit per a no ser vist per a fer els robatoris. Per tot aix√≤ s'ha procedit a la detenci√≥ d'un xic de 22 anys nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un total huit delictes contra el patrimoni, dos robatoris en empreses, dos dins de cases en grau de temptativa, i dos robatoris en dins de cotxes.


Les dilig√®ncies han passat a la disposici√≥ del Jutjat d'Instrucci√≥ n√ļmero 3 de Carlet, en la comarca de la Ribera Alta (Val√®ncia).

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Greus amenaces i coaccions a un xic en Sedaví" "Declarat un greu incendi de vegetació en Alfarp"