Detingut un jove per fer-se passar per Policia Nacional en Castelló

El detingut va confessar que no havia conseguit aprovar les oposicions policials per a agent i havia comprat l'acreditació per Internet.
Imatge d'arxiu | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Local de Castelló de la Plana han detingut a un home de 22 anys per un presumpte delicte d'usurpació de funcions públiques en fer-se passar per un agent de la Policia Nacional que volia realitzar una inspecció en un local de restauració situat en el carrer Prim.

Els fets es van produir en la nit del dilluns, cap a les 22.30 hores, quan el responsable d'un establiment va cridar al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a informar que en el seu local es trobava un home que s'havia identificat com a Policia Nacional, amb l'objectiu d'efectuar una inspecció en la cuina de l'establiment.

El responsable del negoci havia vist que el comportament d'esta persona no era el correcte per a un policia, ja que en negar-li al principi l'accés a la cuina, el suposat agent de l'Autoritat s'havia posat a cridar enmig del restaurant que el menjar que consumien els clients estava en mal estat. A partir d'este comportament, l'encarregat de l'establiment va assegurar al 092 que la persona podria estar simulant ser un agent de policia.

Amb tota esta informació, va ser enviada una patrulla perquè comprovara l'acreditació del suposat agent. Els agents de la Policia Local, en arribar al restaurant, van localitzar al propietari de l'establiment i al jove que s'havia identificat com a agent de Policia Nacional. Este es trobava un poc nerviós i va manifestar als agents de la Policia Local que era membre del Cos Nacional de Policia, que estava fora de servei i que tenia sospites que els aliments que s'estaven servint en el restaurant estaven en mal estat. Per este motiu, havia sol·licitat a un cambrer fer una inspecció en la cuina per a poder comprovar la qualitat del menjar.

Els agents de la Policia Local li van sol·licitar en eixe moment que mostrara la seua acreditació policial, davant la qual cosa este es va posar encara més nerviós i encara que va mostrar en un primer moment una placa policial, finalment es va retractar i va confessar que no havia conseguit aprovar les oposicions policials per a agent i havia comprat l'acreditació per Internet.

A la vista d'estos fets i tenint en compte la manifestació, tant del responsable de l'establiment com de diversos testimonis que havien presenciat la intervenció, els agents van procedir a la detenció de S.C.R., de 22 anys, per un presumpte delicte d'usurpació de funcions públiques. Cal destacar que en el moment del registre de les seues pertinences, els agents van localitzar unes esposes i una emissora de radiofreqüència que minuts abans la persona arrestada havia mostrat al responsable del restaurant per a reforçar la idea de què era agent de Policia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Moren diversos animals per la presència de menjar enverinat" "VALÈNCIA: L'intent de suïcidi d'una jove destapa les violacions del padrastre"