Detingut un lladre després de tres hores de persecució per les teulades del centre d'Elda

L'home havia entrat ha furtar en diferents cases
Els fets es van produir en ple centre d'Elda | Ajuntament d'Elda

La Policia Nacional i la Policia Local d'Elda, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), han detingut a un lladre, de nacionalitat espanyola i 45 anys, després de perseguir-lo durant tres hores per teulades, patis, edificis en obres i terrasses en ple centre de la localitat. Pel que pareix, l'ara detingut havia entrat a robar en diferents vivendes el mateix dia i acabava d'eixir de presó.

Els fets es van produir este dimecres, cap a les huit de la vesprada quan un home, que viu en el carrer de Pablo Iglesias, es va trobar amb un desconegut en la seua cuina, que va pegar a fugir per la finestra, segons ha avançat el diari 'Información'. En anar-se'n d'allà, entrà en una casa del carrer d'Agustín Cavero. L'ama de la casa va sentir un fort soroll en la cuina i, en anar, es va trobar amb que l'havien arrancat.

La Policia va ser avisada per diferents veïns, víctimes dels robatoris, però no hi havia manera d'agarrar al lladre, que fugia per les finestres de les cases. D'esta manera, els agents van decidir tancar la zona, entre els carrers mencionats, a demés del del Cristo del Buen Suceso i la Gran Avenida. 

Fins a quatre dotacions de la Policia Nacional i la Policia Local van fer registres en més de 20 cases i edificis. Segons els testimonis dels veïns, el lladre entrà en una casa a on s'activà l'alarma, pel que els agents, que abans l'havien buscat per diferents teulades, van poder saber la seua localització exacta. L'operatiu, que va causar una gran expectació en la localitat del Vinalopó, va acavabar cap a les onze de la nit.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge participarà este dijous en la reconstrucció de la mort de Marta Calvo" "La condemna per als xics que apunyalaren a una xica per a robar-li el mòbil en València"