Un detingut provoca un incendi en els calabossos de la comissaria de Xirivella

El corunyés, amb antecedents per violència de gènere, intentà apunyalar a un Policia
Un detingut provoca un incendi en els calabossos de la comissaria de Xirivella | Freepik

Un xic, de 33 anys, ha provocat un incendi en els calabossos de la comissaria de Xirivella, en la comarca de l'Horta de València. El detingut es trobava en dependències policials per haver atracat un supermercat en la localitat d'Aldaia. Els dos incidents es van produir este dilluns.

Segons ha avançat 'Las Provincias', l'arrestat, corunyés, havia sigut detingut cap a les huit de la vesprada de dilluns i, una volta tancat en els calabossos, provocà un incendi cremant una manta. Els agents creuen que hauria pogut provocar el foc amb un encenedor que portava amagat, tot i que asseguren que va ser examinat de dalt a baix.

Tres agents van ser els qui es van encarregar de rescatar al mateix detingut, mentres la comissaria era evacuada. No va haver de lamentar més ferits, encara que els tres agents i l'arrestat van haver de ser atesos per inhalació de fum, ja que el foc va provocar una gran quantitat de fum dins la comissaria.

El detingut va ser tancat perquè el mateix dia atracà un supermercat en Aldaia i arribà, fins i tot, a amenaçar a un treballador amb una arma blanca. L'atracador, que té antecedents per violència masclista i dos ordres d'allunyament respecte de dos dones diferents, es va oposar a la detenció i intentà apunyalar a un agent de la Policia.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El sospitós de la desaparició de Marta li demanà a un amic que es desfera del seu cotxe" "El principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo desinfectà sa casa i s'esfumà"