Detinguts dos menors com a autors d'un robatori en un bar de passeig marítim del Campello

El sistema de seguretat del negoci va permetre la seua identificació i el jutge va ordenar el seu ingrés a diferents centres d'internament de menors
Cotxe Policia Local El Campello | El Campello

La Policia Local del Campello ha detingut dos menors com a autors d'un robatori en un bar de passeig marítim del Campello. El passat 8 de setembre de matinada, la central d'alarmes de bar del carrer la Mar de la localitat va alertar els propietaris d'una intrusió en el seu negoci.

Les càmeres van gravar tota l'escena, i els delinqüents van eixir corrent quan es va activar el sistema "visió zero", consistent en expandir un dens núvol de fum a l'interior del recinte que impedeix la visibilitat, el que desemboca en una fugida precipitada dels lladres al quedar encegats.

Efectius de la Policia Local i Guàrdia Civil van acordonar el perímetre de l'establiment davant la possibilitat que pogueren seguir dins, però un cop comprovada la seua fugida van visionar la gravació i es va disposar un operatiu de recerca que en el termini de dos hores va acabar amb la detenció dels joves, identificats per la roba i complements que portaven, així com les petjades del calçat.

Al ser detinguts, encara portaven a sobre restes de pols, I eren visibles les ferides que es van produir en la fugida. Ja a les dependències de la Guàrdia Civil, es va comprovar que havien estat els autors materials d'altres dos robatoris en establiments del Campello, comesos esta mateixa nit.

Al tractar de menors d'edat, el jutge ha decretat el seu ingrés a diferents centres d'internament de menors, on romandran fins a la celebració del judici.

"Una vegada més, l'estreta col·laboració entre els dos cossos policials (Guàrdia Civil i Policia Local), es confirma com la fórmula més efectiva per garantir la seguretat del municipi "expliquen des del consistori.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona detinguda per sostraure una maleta amb 22.700 euros a València" "Nou seisme de 2,0 graus a l'altura de Santa Pola"