Deu detinguts per blanqueig de capitals i per estafa després d'un ampli operatiu de la Guàrdia Civil a Castelló

L'ampli operatiu ha aconseguit detindre a deu persones relacionades en una empresa ubicada a Castelló

Un ampli operatiu coordinat per la Guàrdia Civil va permetre detindre dimarts passat al matí a almenys deu persones relacionades amb una empresa ubicada a Castelló i els gestors de la qual estarien acusats dels suposats delictes d'estafa i blanqueig de diners. Com informa 'El Periódico Mediterráneo', la jutgessa que s'ha fet càrrec de les diligències té previst dictar hui dijous les mesures cautelars, per la qual cosa se sabrà si els arrestats passen a presó provisional o ixen en llibertat amb càrrecs, a l'espera que se celebre el juí.

L'operació, en la qual va participar la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància (Usecic), investiga l'activitat de la societat, amb seu en la plaça Santa Clara de Castelló i entre els sectors de la qual d'activitat figura la gestió d'actius immobiliaris, l'organització d'esdeveniments i la concessió de préstecs.

Diverses estafes

 En les suposades estafes estarien implicades diverses empreses i particulars de la província de Castelló, segons van explicar les fonts ja citades, que van afegir que els arrestats portaven un alt tren de vida des de feia diversos anys, perquè posseïen uns quants vehicles i vivendes de luxe, el cap visible de la companyia investigada, ja va ser condemnat al desembre del 2016 a dos anys de presó per haver-se apropiat de manera indeguda de 154.000 euros dels seus clients. En el juí, el seu advocat i el fiscal van aconseguir un acord  de conformitat, després que el condemnat tornara els diners.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat un home per abusar de la seua filla de nou anys a Castelló" "Novetats sobre la tràgica mort del xiquet que va caure en una bassa de reg a Castelló"