Detingut després de difondre imatges de contingut sexual d'una coneguda

La víctima li va enviar diverses fotografies i un vídeo, dirigits només a ell, però est els va distribuir sense el seu consentiment entre diversos amics

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la comarca valenciana de l'Horta a un home de 21 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de revelació de secrets, després de pel que sembla difondre imatges de contingut sexual d'una dona que li havia enviat a través del telèfon mòbil, sense el consentiment d'esta.

Els fets haurien ocorregut quan una jove va enviar a un conegut, a través d'una aplicació de missatgeria instantània, diverses fotografies i un vídeo de contingut sexual, amb la finalitat que només ell les tinguera. No obstant això, pel que sembla, l'home els va reexpedir a alguns dels seus contactes sense el consentiment de la dona.

Per este motiu, una vegada van tindre els agents van tindre coneixement dels fets, van detindre al jove com a presumpte autor d'un delicte de revelació de secrets.

L'arrestat, sense antecedents policials, ha quedat en llibertat després de ser sentit en declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit.Sexting

 


El "sexting" és una pràctica que consisteix en l'enviament de fotografies i vídeos de contingut sexual o eròtic, de manera voluntària, a través d'Internet, el mòbil o altres tecnologies.

Des de la Policia Nacional es recorda que algunes de les conseqüències d'esta pràctica poden ser la pèrdua del control de la imatge, el ciberassetjament, la sextorsió o el grooming.

A més, recalca que la difusió d'imatges de tercers sense el seu consentiment està contemplada com un delicte en el Codi Penal.

Per a evitar ser víctima d'esta mena de delictes, la Policia ofereix una sèrie de consells, com ara:

- No realitzar imatges d'este tipus.

- Eliminar la fotografia o vídeo del dispositiu.

- En cas de patir este delicte, denunciar els fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguda Noelia de Mingo per agredir a dos dones en un supermercat i una farmàcia" "Una dona embarassada perd el fill que en un tiroteig durant un botelló"