Dol en Disney: mor Andrea, de 21 anys, l'actriu que feia d'Elsa en Frozen

Andrea Arruti, la jove actriu de doblatge, havia interpretat molts personatges infantils
L'actriu que posava la veu d'Elsa de Frozen ha mort als 21 anys | DoblajeWiki
 

Els fans de la pel·lícula infantil 'Frozen' han rebut una notícia molt trista. Andrea Arruti, l'actriu de doblatge que posa la veu a Elsa, ha mort als 21 anys, segons va confirmar la seua família a través de les seues xarxes socials.

Ha sigut en la xarxa social de Facebook a on els familiars han pujat una publicació a on explicaven que la xica, de nacionalitat mexicana, havia mort com a conseqüència «d'una complicació respiratòria que va debilitar el seu cos» i que patia des de fa uns mesos. 

A pesar dels esforços i dels treballs mèdics, no va superar la malaltia. El seu entorn explicava que en ningun moment es va desanimar i no va deixar de «complir amb els seus compromisos familiars, escolars i professionals de manera normal». 

Tenia una llarga carrera a pesar de ser tan jove

L'actriu no era només coneguda per doblar la veu d'Elsa, sinó que abans ja havia fet altres papers com, per exemple, a Brigette de la serie 'Phineas i Ferb' o a la princesa Strudel en la serie de 'Hora de Aventuras'. A demés, també va posar veu en el videojoc 'League of Legends' a Nekko, un dels protagonistes del joc. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzat en Elx un lladre que robava sempre amb la mateixa roba" "Registrats tres terratrèmols en la Ribera este divendres"