Una dona de de 52 anys mor després de ser agredida en l'assalt a la seua casa a Múrcia

Estava ingressada des de dissabte passat, 2 de desembre, després de ser agredida al costat de la seua parella en l'assalt que els dos van patir en el seu domicili familiar

Una dona de 52 anys va morir este dijous a la nit en l'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca de Múrcia, on estava ingressada des de dissabte passat, 2 de desembre, després de ser agredida al costat de la seua parella en l'assalt que els dos van patir en el seu domicili familiar, situat en la pedania murciana de la Albatalía. El Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per a tractar d'aclarir els motius de l'assalt i, de moment, no es descarta cap hipòtesi, segons han informat a Europa Press fonts del citat Cos.

El succés va tindrelloc dissabte passat, 2 de desembre, a les 22.00 hores, quan les dos víctimes van patir l'assalt al seu habitatge i van ser brutalment agredits, segons la Policia Nacional, que no ha precisat si l'assaltant era una sola persona o diversos individus.

Les dos víctimes van ser ingressades en l'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca. La dona, nascuda en 1965 i de nacionalitat cubana, va morir este dijous a la nit, mentre que l'home, de nacionalitat mexicana i nascut en 1949, es troba ingressat i es recupera de les seues ferides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La iniciativa solidaria de diverses cooperatives valencianes" "Bones notícies per a les tortugues soltades en el Saler"