Una dona agredeix a la seua parella amb una barra metàl·lica

Va acudir al domicili de la víctima i després d'amenaçar-li, li va llançar una cafetera a la cara que va aconseguir esquivar

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 42 anys d'origen búlgar, com a presumpta autora d'un delicte de lesions, després de colpejar amb una barra metàl·lica a la seua parella al braç, després d'intentar protegir-se la cara.

Els fets han ocorregut en el districte valencià de Marítim, on pel que sembla una dona havia acudit al domicili de la seua parella per a recollir les seues pertinences. Pel que sembla, la dona va colpejar en reiterades ocasions la porta de la casa, i l'home en observar l'estat d'alteració que presentava, finalment la va deixar passar a l'interior.

Una vegada dins, la dona va començar a increpar-li i dirigir-se a ell amb nombroses amenaces i insults. Així mateix, li va propinar un tortejo i li va llançar una cafetera que tenia al costat d'ella, encara que la víctima va aconseguir esquivar-la. No obstant això, en veure que no li havia donat, va arremetre contra l'home provocant-li diverses esgarrapades en el coll. A més, quan va aconseguir escapolir-se de l'agressió i en intentar tranquil·litzar-la, ella li va escopir en la cara.

Moments després, la dona va agafar una barra metàl·lica i va atacar a la víctima que en veure que el cop es dirigia cap a la seua cara, es va protegir amb el seu braç esquerre, impactant-li el ferro fortament. Arran d'això, l'home li va demanar que li acompanyés a l'hospital, deixant-lo només en el domicili.

A causa del cop, la dona li va fracturar el cúbit esquerre, pel va necessitar tractament ortopèdic que va consistir en la immobilització del braç mitjançant una fèrula. A més, en el centre sanitari el van valorar de diversos

hematomes i esgarrapades que pel que sembla, també els hi va produir la sospitosa durant l'agressió.

Per tals fets, la dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de lesions i posada en llibertat després de ser sentida en declaració, amb l'obligació de presentar-se davant l'Autoritat Judicial quan per a ella siga requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Centenars d'acomiadaments a tota Espanya en Orange" "Mor una militar de 33 anys fent unes maniobres a Santa Pola"