Una dona detinguda per agredir sexualment a la seua companya de pis en València

La víctima estava cuinant en el moment de l'agressió
Ha estat intimidant-la mentres ella cuinava | Pixabay

Una dona de 40 anys ha sigut detinguda per agents de la Policia Nacional en el districte de Russafa de la ciutat de València acusada de fer tocaments en glutis, genitals i pit a la seua companya de pis mentres esta cuinava. La detinguda, que té antecedents, està acusada d'un delicte d'abús sexual. 

Els fets han tingut lloc durant dos dies consecutius, quan la detinguda s'ha acostat a la víctima mentres es trobava cuinant, ha clavat les seues mans per dins de la roba, i li ha tocat els glutis, els pits i genitals, han informat fonts policials.

La víctima ha demanat a la seua companya que parara la seua actitud, però ella ha continuat insistint en la seua actitud mentres es tocava i insinuava. L'arrestada, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat una volta sentida en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer quan fora requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Declarat un incendi en la platja de Sant Joan d'Alacant" "Pres fugat en una ambulància que el traslladava a l'Hospital General de València"