Una dona detinguda per robar i amenaçar a la treballadora d'un local en Benetússer

La detinguda ha furtat uns 400 euros
Ha furtat uns 400 euros | València Diari

La Guàrdia Civil d'Alfafar, en la comarca de l'Horta (València), ha procedit a la detenció d'una dona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en un local de la localitat de Benetússer, en la mateixa comarca, als pocs moments de cometre'l.

Este dimecres, cap a les 07.30, s'ha tingut coneixement d'un atracament en un forn de la localitat de Benetússer a on una dona de mitjana edat ha aprofitat el poc trànsit de persones en la via per a fer este fet delictiu. L'autora del robatori ha entrat al forn, i després de demanar-li alguna cosa a la dependenta i pegar-se la volta, la detinguda ha entrat dins del taulell i ha amenaçat amb un tornavís a l'empleada, dient-li que li donara tots els diners que posseïra.

Després d'obtindre una quantitat d'uns 400 euros, la dona ha fugit. Al moment els agents i gràcies a la col·laboració ciutadana han vist a una dona de característiques paregudes a les aportades per la víctima per un barri de Benetússer, que corria com si fugira d'alguna cosa. Els agents han intentat pillar-la, però la dona ha entrat en un portal per a amagar-se.

Esta casa és propietat d'un altre veí de l'edifici i donades les circumstàncies, ha obert l'immoble per als agents, a on han trobat a la dona davall d'un llit d'un dels dormitoris de la vivenda, procedint a la seua detenció immediata com a autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Està persona té diferents antecedents per fets delictius pareguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig advertix que «la situació és encara complicada» i que no és moment de relaxar-se" "Ferit en ser atacat amb una navalla en Alzira"