Una dona pilla enmig del carrer al menor que la va agredir sexualment en Paterna

Diferents testimonis van retindre al menor fins a l'arribada de la policia
La va agredir en un ascensor | Pixabay

Este dimarts, 15 de setembre, una veïna de 43 anys de la localitat de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), ha pillat enmig del carrer a un menor que, presumptament, la va agredir sexualment en l'ascensor de sa casa.

Segons ha informat el diari 'Las Provincias', els fets han passat quan la víctima de l'agressió anava caminant pel carrer i es va trobar de cara amb el seu agressor. Davant d'això, va començar a cridar fort, motiu pel que diferents veïns de la zona van acudir ràpidament a on estava ella, i van retindre al menor.

Al mateix temps, altres testimonis de la zona van avisar a la Policia Local de Paterna, que es van mobilitzar fins al lloc dels fets. Una volta allí, els agents es van entrevistar amb la víctima, i després de sentir les seues declaracions, van detindre al presumpte agressor.

Encara que el menor va negar haver-la agredit sexualment, sí que va admetre que havia coincidit amb ella en l'ascensor. La dona va explicar que va poder conseguir escapar d'ell, ja que quan va arribar a la planta de sa casa, li va pegar en la cara i va entrar en sa casa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta agredir a uns agents de policia en una comissaria en València" "La família del mort en un accident de trànsit a Alacant nega les causes de l'accident"