Una dona s'accidenta amb la seua moto i se n'ix de la via a Almenara

Va ocórrer ahir al matí

Una dona es va accidentar ahir amb la moto que conduïa a Almenara, a la Plana Baixa, després de caure's del vehicle. L'accident es va produir, segons fonts del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Castelló, quan, al voltant de les 8.00 hores del  matí, es va alertar que una dona s'havia accidentat després que la seua moto patinara per la pluja i se n'eixira de la via a continuació. Fins al camí on van ocórrer els fets es van mobilitzat efectius de la Policia Local per a prendre les dades de l'accident i confirmar que la dona havia patit un accident degut al paviment mullat per la pluja. Com a conseqüència de l'impacte de la caiguda. La víctima va ser traslladada a un centre de salut per a que fora revisada pels sanitaris. Hores més tard, la Policia Local d''Almenara demana precaució per les pluges. 

Per altra banda, ahir també, una dona, d'edat desconeguda, va patir ahir al matí un atropellament en la zona del barranquet de Vila-real. Segons informaren fonts municipals, es desconeixen les circumstàncies però s'ha donat a conéixer que la ferida ha sigut traslladada a l'Hospital de la Plana.

Un conductor drogat es bota la mitjana i s'estavella contra un fanal a Castelló

Ahir al migdia un aparatós accident es va produir a Castelló després que un conductor drogat es botara la mitjana i s'estavellara contra un fanal. El sinistre va ocórrer concretament en la Ronda Nord de Castelló, al voltant de les 14.00 hores. El conductor implicat en l'accident, un jove de 27 anys, anava drogat, i va donar positiu en cocaïna i cànnabis. El conductor va perdre el control del vehicle, es va botar la mitjana d'aquesta avinguda i va acabar estavellant-se contra un fanal, en el túnel de la circumval·lació, quasi en el pas subterrani de la rotonda de la Basílica del Lledó, segons ha confirmat la Policia Local de Castelló. Els agents es van desplaçar fins al lloc de l'accident i van avisar la unitat d'atestats, encarregada d'investigar el sinistre. El xoc va ser molt aparatós, i tota la part davantera del vehicle va quedar destrossada per l'impacte; malgrat tot, el conductor va eixir il·lés i no va haver cap altre vehicle implicat. La Policia va tallar la circumval·lació en el tram de l'accident i mentre es procedia a la retirada del vehicle van desviar als usuaris per la via de servei que transcorre per damunt del túnel, que va estar reoberta a les 14.50 hores. Els agents van realitzar-li el test de drogues en vista de l'estat que presentava el conductor i va donar finalment positiu en cànnabis i cocaïna

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona furta en una joieria amagant-se unes arracades dins la vagina a Castelló" "ALERTA: Ha arribat la primera nevada a la Comunitat Valenciana"