Dos accidents de cami贸 i un home mort en Monforte

En cap dels dos successos hi ha hagut m茅s vehicles implicats
A-31 a l'altura de Monforte | Google Maps

 

Un home de 48 anys ha mort este dijous pel mat铆 en l'A-31 en un accident de tr脿nsit. L'accident s'ha produ茂t a l'altura de Monforte, en la comarca del Vinalop贸 Mitj脿 (Alacant). El cami贸 que condu茂a la v铆ctima ha bolcat, segons han confirmat fonts de la Gu脿rdia Civil de Tr脿nsit.

Els fets han ocorregut vora les 5.45 hores d'este dijous quan el camioner es dirigia cap a Alacant, segons ha avan莽at el diari 'Informaci贸n'. Sense produir-se cap col路lisi贸, el cami贸 se n'ha exit de la via, ha xocat contra la mitjana i ha acabat tombant per raons que encara s'estan investigant. A causa de l'impacte, el conductor ha mort.

La Gu脿rdia Civil ha afirmat que no hi ha hagut m茅s vehicles implicats en l'accident. L'incident ha provocat retencions en eixe punt de l'autovia a primera hora del mat铆 perqu猫 les restes del cami贸 s'han quedat envaint part del carril fins que han vingut els servicis d'emerg猫ncies.

Un altre accident tamb茅 en Monforte

Un cami贸-grua, que circulava en direcci贸 cap a Alacant, tamb茅 s'ha coxat contra la mitjana en l'A-31, a l'altura de Monforte. L'accident s'ha produ茂t cap a les set del mat铆, quan el vehicle implicat s'ha emportat per davant la barana i ha bolcat. El fet ha provocat retencions de fins a quatre quil貌metres entre les 9 i les 10 del mat铆. S'ha hagut de restringir la circulaci贸 a un 煤nic carril, mentres la grua s'emportava el cami贸 accidentat. En este cas no hi ha hagut v铆ctimes mortals.

 

Tamb茅 pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"馃毃 ATENCI脫: Troben a Cristina Quirante, de 13 anys. Gr脿cies per col路laborar" "馃挵 ATENCI脫 VAL脠NCIA: Furten en un banc a primera hora del mat铆"