Dos accidents laborals més este matí a la província d'Alacant

Els dos treballadors han caigut des d'altures grans

Dos nous accidents laborals, una problema al què ja està acostumat per desgràcia, han ocorregut este matí a la província d'Alacant. El primer d'ells s'ha produït al voltant de les 9.10 hores en una empresa de la Partida Micleta de Callosa d'en Sarrià. Allí, un treballador ha caigut des d'una teulada a 8 metres d'altura, ni més ni menys, segons ha informat el CICU.

S'ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic de la qual ha assistit a un home de 56 anys per politraumatisme, i després de ser estabilitzat, ha sigut evacuat a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

Altra caiguda a Elx

L'altre accident laboral ha sigut de característiques semblants, i ha ocorregut al voltant de les 9.45 hores en el carrer Professor Francisco Tomàs i Valiente d'Elx. Allí, un altre treballador ha caigut des d'uns 5 metres d'altura per motius que no s'han donat a conéixer.

Fins el lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i han atés al ferit, de 35 anys, també per politraumatisme. A continuació, este ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari d'Elx.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRAGÈDIA A LA COMUNITAT: Un motorista perd la cama en un accident" "FELICITAT: Un premi de la Loteria cau a la Comunitat"