Dos agents de policia troben a un home desorientat enmig de la carretera en Serra

L'home estava ingressat en un hospital i se n'havia anat
Han trobat a l'home desorientat | Cedida

Dos agents de la Policia Nacional han auxiliat en la localitat de Serra, en la comarca del Camp de Túria (València), a un home de mitjana edat que es trobava desorientat deambulant per la carretera, qui havia conseguit eixir de l'hospital a on es trobava sense que els sistemes de seguretat l'haguera detectat.

Els fets han passat este matí de dijous quan dos policies es dirigien cap a un hospital de la localitat de Serra per a fer l'expedició de DNI a persones que es trobaven ingressades en este centre davant de la impossibilitat de desplaçar-se ells per a tal tràmit, quan s'han trobat a un home en pijama caminant per la carretera, totalment desorientat, i que corria el risc de ser atropellat.

Immediatament els policies han parat per a auxiliar a l'home, i després de preguntar-li per la seua situació i vore que portava una polsera en la nina amb un dispositiu incorporat, han conseguit saber que l'home havia eixit de l'hospital i que anava «cap al centre» del municipi.

Davant d'esta situació, els agents l'han traslladat fins a l'hospital a on després d'entrevistar-se amb el personal han sabut que este hauria eixit en el moment menys pensat, i al no fer ús de cap dels accessos habilitats del centre, la polsera que portava en la nina no hauria detectat la seua eixida. Finalment, l'home ha sigut ingressat per a seguir amb el seu tractament mentres el personal del mateix ha agraït als agents la seua faena.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit un motorista en xocar contra un cotxe en Torrevieja" "L'amo de la casa de l'explosió de Torrevieja havia amenaçat en fer volar l'edifici"